Hvad er en veganer?

Du har sikkert hørt ordet “veganer” før eller måske er der en i din omgangskreds der er veganer, men hvad er det overhovedet?
Nogle ville mene at veganere er nogle ekstreme, fanatiske hippier der ikke er helt kloge oppe i hovedet. I realiteten er en veganer blot en person, der undgår animalske produkter i sin hverdag, så længe det er praktisk muligt. Dette involverer kød, æg, mælk, honning, uld, silke, læder, pels og så videre. Den vigtige del af det, at det kun er så længe det er praktisk muligt. Mange af de ting vi foretager os til hverdag, vil direkte eller indirekte påføre skade til dyr i verdenen.
Dette gælder om man tager medicin, kører bil/bus/cykel eller køber grøntsager. Det er umuligt at leve helt uden at gøre skade på dyrene eller verdenen, men det betyder ikke at man bare skal læne sig tilbage og slet ikke gøre noget.
En veganer behøver derfor ikke have et bestemt udseende, uddannelse, arbejde, personlighed eller kost (der er ikke kun 1 måde at spise vegansk). Vi er alle forskellige og der er også plads til dig.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s