Gulerods muffins med ostecreme

Lækre gulerods muffins med valnødder, toppet med en cremet ostecreme! Det må være opskriften, på en succes!

Jeg havde disse muffins med, til et møde i Dyrenes alliance Odense. De var vilde med dem!

Ingredienser:

Laver 19 muffins

Til gulerodsmuffins:

2 hørfrøæg (2 spsk knuste hørfrø med 6 spsk lunken vand)
50 g Fri plantemargarine fra coop
130 g hvidt sukker
50 g brun farin
350 g hvedemel
4 dl soyamælk (eller anden plantemælk)
60 g hakkede valnødder
4 mellemstore revet gulerødder
1 knsp salt
1 tsk muskat
1 tsk kardemomme
1,5 tsk bagepulver
1 tsk natron

Til ostecreme:

150 g vegansk neutral smøreost (jeg brugte Violife)
100 g Fri plantemargarine fra Coop
350 g flormelis

Metode:

Forvarm ovnen til 180 grader.

I en skål, afvej margarine, hvidt sukker og brun farin. Mix dem sammen, med en håndmixer.

Kom hørfrøæg, salt, kardemomme, muskat og soyamælk i skålen og mix det. Kom bagefter de revede gulerødder og hakkede valnødder i skålen.

Kom til sidst hvedemel, bagepulver og natron i skålen. Stop med at røre, når du ikke længere kan se tør mel i dejen.

Fordel dejen ud og muffinholdere. Hav gerne muffinholderne i en muffinbradepande. Så flyder de ikke ud og holder formen.

Bag på 180 grader i 35 min.

Tag dem ud af ovnen og lad dem køle af.

Når de er kølet af, kan du lave ostecremen.

Afvej vegansk smøreost, margarine og flormelis i en skål og mix det godt sammen. Kom ostecremen i en pose med tyl og kom ostecremen på dine muffins.
Ostecremen vil hurtigt blive blød, så kom dem på køl og lad dem sætte sig.

Så kan de spises!

 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s