Den bedste veganske bearnaise

Denne lækre sovs, kan jeg kreditere til Stine Madsen fra “Alting vegansk” på facebook! Selvom det er en opbagt sovs og derved ikke den klassiske metode, at lave den på, så er sovsen stadig lækker, cremet og med massere af smag!

Ingredienser:

50 gram margarine
3 spsk mel
2 dl vand
3 dl soyamælk
½ bouillonterning (hakket groft og smidt i sovsen)
1½ spsk bearnaiseessens
1/4 tsk hvidløgspulver
½ tsk løgpulver
1/4 tsk mild/almindelig karry
1/3 tsk sort salt
1 spsk tørret estragon
Smag til med salt og peber.

Metode:

I en gryde, begynd at smelt margarinen. Kom herefter melet i lidt efter lidt, imens du pisker det godt sammen.

Hæld derefter vend, soyamælk og grøntsags bouillon i gryden og varm på det. Kom også den tørrede estragon i.

Lad dette koge sammen i 10 min tid. Herefter tilsætter du bearnaiseessens og de andre krydderier og smager sovsen til.

Server til fx. en seitan steak som denne: https://veganerpaabudget.wordpress.com/2017/01/30/hjemmelavet-seitan-steak/

Reklamer

5 meninger om “Den bedste veganske bearnaise

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s