Ikke-muffins til brunch

“Familien har inviteret til brunch” og du ved godt, at du nok skal have noget med selv. Jaja, men hvad skal det dog være? De her ikke-muffins er rigtig nemme og hurtige at lave og nemme at tage med til brunch! De smager og har teksturen, som muffins lavet af æg. Du kan være kreativ med de her og komme det fyld i, du synes er lækkert!

Ingredienser:

Ca. 11 ikke-muffins.

100g kikærtemel
200g fast tofu
1/3 tsk gurkemeje
2/3 tsk sort salt
1 tsk salt
6 dl vand
1 spsk tørret purløg
1/2 tsk bagepulver
1 spsk gærflager

Ideer til fyld:

1/2 rød peberfrugt i tern
1 håndfuld revet vegansk parmesan
1 håndfuld dampet/kogt broccoli
Veganske pølser
Spinat

Metode:

Start med at forvarme ovnen til 180 grader.

I en skål, afvej kikærtemel, bagepulver og krydderier. I en anden skål, afvej tofu og smuldre det med hænderne. Hvis du vil have noget fyld, så skær det ud i små tern og riv det her.

Kom 3,5 dl vand i en gryde og lad det koge. Kom 2,5 dl vand i skålen med kikærtemel, mix det godt sammen. Hold kikærtemassen i det kogende vand og rør det godt sammen, til det tykner. Kom herefter tofu i. Hvis du vil have vegansk ost og/eller parmesan i, så kom det i her, og rør det rund i et par minutter. Kom til sidst grøntsagerne i.

Kom dejen i en smurt muffinpande og bag i ovnen på 180 grader i 20 min.

Tag dem ud af ovnen og lad dem køle i 5-10 min. Server med andre lækkerier!

Reklamer

En mening om “Ikke-muffins til brunch

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s