Lasagne suppe

Vejret kalder på suppe, og lasagne er nok en af mine, yndlings comfort foods. Hvorfor så ikke kombinere dem? Suppe og lasagne sammen!

Ingredienser:

1 L vand
1 dåse hakket tomat (400g)
1 mellem løg, hakket
5 fed hvidløg, knust
5 plader grove lasagneplader
3 dl soya granulat
1 dl tør hvidvin
1 spsk tomat pure
1 tsk tørret timian
1 tsk tørret rosmarin
1 tsk tørret basilikum
1 tsk tørret oregano
1 tsk paprika
salt og peber til smag

Evt. til servering:

vegansk ost, revet
Soyafløde/cashew creme
frisk hakkede krydderurter

Metode:

I en gryde steges løg, hvidløg og tomatpure, til løg er gennemsigtigt. Herefter tilsættes hvidvin, lad det koge ca. 1 min.

Tilsæt vand, hakket tomat og krydderier. Læg låg på gryden og lad det koge, i ca. 30 min.

Herefter tilsættes soyagranulat, og lasagnepladerne knækkes i mindre stykker og kommes i. Lad det koge, til pastaen er færdig.

Herefter serveres suppen, og kan pyntes med vegansk ost, soyafløde/cashew creme og hakkede krydderurter.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s