Overdådigt vegansk stjerneskud | vegansk smørrebrød

Stjerneskud var altid min yndlings form, for smørrebrød. Så selvfølgelig skal jeg da veganisere denne! Den er helt perfekt, til påske- og julebordet!

Flere af ingredienserne hertil, er fra tidligere opskrifter jeg har lavet. Der er heller ikke præcise mål på flere af ingedienserne, da dette vil være meget personligt, hvor meget smørstof man vil have på brødet, og hvor meget pynt der skal på.

Ingredienser:

En protion aubergine “fisk” fra Vegansk “fiske” burger med remoulade
Rugbrød
vegansk remoulade (Vegansk “fiske” burger med remoulade)
En portion Røget haps
1 dåse hvide asparges
Vegansk smør til rugbrød

Til pynt:
Citronskiver
Salat
Frisk dild
Caviart

Metode:

Sørg for at have lavet en portion Røget haps et par dage i forvejen.

Start med, at lave den veganske “fisk” og remoulade, som beskrevet i opskriften Vegansk “fiske” burger med remoulade.

Herefter er det i virkeligheden blot, at samle det lækre smørrebrød.

Rugbrødet smøres med vegansk smør, herefter lægges et par salatblade.
Læg 1-2 aubergine fisk ovenpå (jo flere jo bedre!). Herefter en ordenlig skefuld remoulade, og et par hvide asparges ovenpå. Pynt med en skive citron, som er skåret halvt over. På den måde, kan du vende spidserne til hver sin side, og stille citronen på smørrebrødet.
Det røget haps rulles nænsomt i roser, og lægges ved remouladen.
Pynt ydeligere med frisk dild og caviart.

Velbekomme!

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s