Thai karry linser

Linser er billige, sunde og kan være rigtig lækre. Den her ret gør de billige linser lækre, ved at sætte et asiatisk twist på med kokos og rød karry. Det er en super mættende og smagfuld ret, som kan holde til flere aftener, så du kan bruge opskriften i en food prep!

Ingredienser:

300g tørre røde linser
5 dl vand
3 dl kokosmælk
2 forårsløg
5 fed hvidløg, knust
1/2 cm frisk ingefær, knust
2 spsk rød karry pasta
1 tsk gurkemeje
1 tsk stødt koriander
1 tsk salt

Hakkede, ristede og saltede peanuts
Frisk koriander
kogte ris

Metode:

Start med at varme en smule olie op, i en gryde. Skær forårs løget i skiver og kom dem, i den varme gryde. Steg i et minuts tid, til de er bløde. Tilsæt knust hvidløg og knust ingefær i gryden, og steg i ca. et halvt minut. Tilsæt karry pastaen og rør det rundt. Hæld de tørre linser i gryden, og rist linserne i et minuts tid, under omrøring.
Tilsæt vand, kokosmælk og gurkemeje. Lad det hele koge, til linserne er møre og smag til med salt.

Server med ris, frisk koriander og hakkede peanuts på toppen!

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s