Kimchi mayo

Vil du gerne, gøre din hjemmelavede mayo endnu bedre? Så kom kimchi i den!

Kimchi er koreansk fermenteret kål med chili. Så man kan bare forestille sig, hvilket kick sådan en omgang kimchi giver, til den klassiske mayo.

Ingredienser:

1,5 dl neutral soyamælk (helst stuetemperatur)
2 dl neutral olie (helst stuetemperatur)
2 tsk citronsaft
1 tsk æble cider eddike
1 tsk sennep
1 tsk salt
1/2 del kimchi hakket fint (hvis du køber det færdigt, tjek om der er fisk i. Jeg bruger denne opskrift Vegansk kimchi)
1/2 tsk sukker

Metode:

Til mayo:

Kom alle ingredienser i en blender, undtaget olien! Blend det til det er helt glat. Herefter hældes olien i en tynd stråle, i blenderen, imens blenderen kører på lav til middel hastighed. Det skulle gerne være tykt, ved de 2 dl olie. Stil på køl.

Server kølig med lækre Crispy rasp fritter, Smokey seitan pølser eller sprøde Sortbønne og peberfrugt deller.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s