Paprika svampe suppe

Her er en lækker suppe, med massere af pikant smag og fylde. Her vil du gå fra bordet mæt og tilfreds.

Er du lige så vild med suppe, som jeg er? Så kan du prøve Stegt blomkål og majs chowder med persille og mynte pesto, Peberfrugt og linse suppe, Syrlig kikærte suppe, Lasagne suppe eller Hasselnød og pastinak suppe

Ingredienser:

350-400g champignoner skåret i skiver
1 mellemstort løg skåret i grove stykker
2 røde peberfrugter skåret i grove stykker
3 fed hvidløg, knust
40g soyagranulat eller kogte grønne linser
4,5 dl vand
60g cashewnødder Lad dem stå i blød i mindst 15 min
1 bundt frisk persille hakket
2 spsk soya sovs
1 grøntsags bouillon
2 spsk citronsaft
1 spsk paprika
1 tsk salt
peber efter smag

Metode:

Hvis soyagranulat bruges, kommes det i en lille gryde og dækkes med lunt vand.

I en gryde, start med at stege løg, peberfrugt og hvidløg. Det hele skal stege, til det er blevet blødt og gerne karamelliseret. Kom det i en blender.

I samme gryde, steg svampene til deres væde er fordampet og de er blevet gyldne. Tag ca. halvdelen af svampene, og kom det i blenderen med resten. Lad gryden stå over lav varme.

I blenden kommes udblødte cashewnødder, vand, bouillon, citronsaft og soyasovs. Blend det hele til det er glat. Lad det stå.

I den stadig varme gryde, kommes paprika i sammen med resten af svampene. Steg paprikaen af i et par sekunder. Kom den blendede suppe i gryden og rør det rundt.

Overskydende vand hældes fra soyagranulatet, og det kommes i suppen sammen med hakket persille. Smag suppen til med salt og peber.

Server suppen varm, og gerne med ristet brød til!

 

 

 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s