Thai Peanut græskar suppe

Jeg er rigtig glad for thailandske smage, og det kommer frem i denne lækre cremede suppe med thai karry og peanuts. Basen er græskar, som giver en perfekt sød smag til suppen.

Vil du have mere suppe? Prøv Paprika svampe suppe, Stegt blomkål og majs chowder med persille og mynte pesto, Peberfrugt og linse suppe, Lasagne suppe eller Fyldig svampesuppe.

Ingredienser:

1 stort hokkaido græskar (ca. 1 kg)
1 mellemstort løg
7 fed hvidløg
6 dl vand
110g peanut butter
1,5 spsk rød karry pasta
1 grøntsags bouillon
2 spsk risvins eddike
1 tsk stødt koriander
1 tsk salt
peber

Metode:

Start med at forvarme ovnen til 210 grader.

Skræl og fjern kernerne fra græskaret. Skær græskaret og løg groft i tern. Kom det i et ildfast fad med hvidløg og en smule olie. Bag ved 210 grader i 45 min.

Når det hele er bagt og mørt, kan det kommes i en blender sammen med resten af ingredienserne. Blend det hele til der ikke er nogle stykker af grøntsager.

Server suppen varm evt. med bønner, linser eller brød.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s